Florence Nightingale Fair

Vanwege het grote succes van de eerste editie van het festival wordt ook dit jaar de Florence Nightingale Fair georganiseerd, hét evenement voor en door zorgprofessionals.

Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij. Ook wordt de Florence Nightingale publieksprijs uitgereikt aan de zorgprofessional die afgelopen jaar iets bijzonders heeft bewerkstelligd. Bezoekers ervaren deze fair als een waar festival en krijgen de kans om diverse workshops en masterclasses te volgen. Daarnaast kan iedereen genieten van muziek, theater en de lekkerste hapjes van diverse foodtrucks.

Kies uit meer dan 50 workshops en masterclasses
Tijdens de Florence Nightingale Fair kun je je eigen workshopschema samenstellen met keuze uit meer dan vijftig activiteiten. Zo kunnen deelnemers aan de Fair kiezen uit diverse landschappen, waaronder Dementiezorg, Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, E-Health, Carrière en Wijkverpleging. In de diverse landschappen delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops.
 

Praktijkhuis
Er is een mobile skills lab aanwezig waar praktijkhandelingen kunnen worden opgefrist. Hier verbeter jij jouw verpleegkundig handelen. 
 

360 graden beursvloer
Laat je inspireren op de interactieve beursvloer waar beleving centraal staat. De
beursvloer zalmeer dan honderd stands bevatten, waaronder een expo waar je een blik in de toekomst van de zorg kan werpen.

Florence Nightingale Award
De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Florence Nightingale publieksprijs. Deze wordt uitgereikt aan een zorgprofessional die volgens zijn of haar directe collega’s het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft geleverd.

De Fair is geaccrediteerd voor 5 punten door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Blijf ook via Facebook op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Fair en het programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top